En relevant, åpen og vital kirke, hvor mennesker finner tro og tilhørighet, og utrustes til tjeneste som Jesu etterfølgere

Forsiden>De nye Sosiale Prinsippene i fokus

De nye Sosiale Prinsippene i fokus

20.06.2020
De nye Sosiale Prinsippene i fokus

Fredag 19. juni ble det avholdt et Webinar om de sosiale prinsipper. De sosiale prinsipper har vært gjenstand for en omfattende revisjon. Det nye forslaget skal legges fram for neste Generalkonferanse. Vi fikk med oss Neal Christie fra General Board of Church and Society som ga en innføring i forslaget som foreligger. I tillegg ga ressurspersoner fra egne rekker responser og det var mulig for alle å stille spørsmål og kommentere.

Du kan se videoen her.

Lignende artikler
Det ble avholdt et meget spennende seminar om kristendommens første århundrer i dag tirsdag 21. november. Du kan se det her. Les mer

NETTREDAKTØR

Karl Anders Ellingsen

© 2012 Metodistkirken i Norge.
All rights reserved.

Metodistkirkens logo - korset og flammen - er et internasjonalt registrert varemerke.

ORGANISASJONSNR. (HOVEDNR)

E-post: hovedkontoret@metodistkirken.no