En relevant, åpen og vital kirke, hvor mennesker finner tro og tilhørighet, og utrustes til tjeneste som Jesu etterfølgere

Forsiden>Ekstraordinær Sentralkonferanse

Ekstraordinær Sentralkonferanse

26.04.2022
Ekstraordinær Sentralkonferanse

Førstkommende lørdag, 30.april, arrangeres det en ekstraordinær digital Sentralkonferanse i vårt konferanseområde. Dette området består av vårt biskopsområde (Norden og Baltikum), og nabobiskopsområdet (Eurasia). Tilsynsprest Ingull Grefslie forklarer bakgrunnen slik:
Vi er i en spesiell situasjon i vår Sentralkonferanse, da det har brutt ut krig. At to av landene som kriger mot hverandre er underlagt samme biskopsområde er utfordrende. Denne sentralkonferansen har kun en sak, og det er muligheten for å flytte Ukraina inn i vårt biskopsområde midlertidig.

Sentralkonferansen kan følges direkte via Biskopsområdets Facebooksider, som du finner her.

NETTREDAKTØR

Karl Anders Ellingsen

© 2012 Metodistkirken i Norge.
All rights reserved.

Metodistkirkens logo - korset og flammen - er et internasjonalt registrert varemerke.

ORGANISASJONSNR. (HOVEDNR)

E-post: hovedkontoret@metodistkirken.no