En relevant, åpen og vital kirke, hvor mennesker finner tro og tilhørighet, og utrustes til tjeneste som Jesu etterfølgere

Forsiden>Sunniva Gylver i Øståsen kirke

Sunniva Gylver i Øståsen kirke

07.04.2016
Foredragsserien KUNSTEN Å LEVE fortsetter i Øståsen kirke onsdag 20. april kl 19.30.
Sunniva Gylver i Øståsen kirkeSunniva Gylver besøker Øståsen kirke onsdag 20. april kl. 19.30.

 

Foredragsserien KUNSTEN Å LEVE fortsetter i Øståsen kirke. Denne gangen inviterer vi til foredrag med prest Sunniva Gylver.

Datoen er onsdag 20. april kl 19.30 i Kornmoveien 16b på Kolbotn. Temaet for kvelden er: «Eksistensiell beredskap - når liv og tro blir for stort eller for lite,» om tro/livssyn som ressurs eller trussel når krisen er der. Sunniva er kjent for sine livssynsprogrammer på tv og for sin trosformidling i aviser og radio. Hun er levende opptatt av dialog og ble i 2006 den første kvinne som fikk tale i en moské i Norge.

Sunniva sier om seg selv: ” Jeg er 49 år gammel - og mamma, kone, prest, aerobicinstruktør, venn. Noen flere ord på meg: B-menneske, glad i samtalen, energisk, brølete, takknemlig, litt kontrollfreak, tilstede der jeg er. Jeg bor i byen, uten TV, bil, hage, men med laptop, sykkel og park. Jeg har ambisjon om å gi mitt beste i dette livet og sette gode spor.” Hun er også forfatter, skribent og stipendiat ved Menighetsfakultetet. Hun har fungert i forskjellige menigheter i Den norske kirke som sokneprest. Men 10. april innsettes hun som sokneprest i Fagerborg kirke i Oslo! Gå ikke glipp av foredraget med Sunniva Gylver!

Musikkinnslag denne kvelden blir ved den lokale artisten Anna Linh Berg akkompagnert av Kåre Øgreid.

 

 

NETTREDAKTØR

Karl Anders Ellingsen

© 2012 Metodistkirken i Norge.
All rights reserved.

Metodistkirkens logo - korset og flammen - er et internasjonalt registrert varemerke.

ORGANISASJONSNR. (HOVEDNR)

974 230 887

E-post: hovedkontoret@metodistkirken.no

Bankgiro: 8220.02.83747

METODISTKIRKENS HOVEDKONTOR

Post- og besøksadresse: St. Olavsgate 28, 0166 OSLO

Tel: 23 33 27 00

Powered by Cornerstone