En relevant, åpen og vital kirke, hvor mennesker finner tro og tilhørighet, og utrustes til tjeneste som Jesu etterfølgere

Forsiden>Ragnhild Sand til Zimbabwe

Ragnhild Sand til Zimbabwe

30.11.2006
Det er en jubeldag på Metodistkirkens Hovedkontor. Med dans, musikk, jubelrop, gledestårer og takk til Gud ble arbeidstillatelsen til Ragnhild Sand mottatt i dag torsdag 30. november.


Ragnhild Sand til ZimbabweJubel og gledesdans på Hovedkontoret. Tove Odland, Ragnhild Sand, Solfrid Johansen og Inger Olsen fikk alle ut i glassgården for å dele gleden!Med utgått arbeids- og oppholdstilatelse måtte misjonær Ragnhild Sand reise fra Zimbabwe og tilbake til Norge i juni 2005. Tiden fra i fjor sommer og frem til i dag har vært en en lang prøvelse for den engasjerte misjonæren. Ventende på svar på søknaden om ny arbeidstillatelse, har det til tider vært tungt å holde motet oppe. Misjonsvenner over hele landet har vært i forbønn for at hun skulle få lov til å reise tilbake til våre venner på Mutambara i Zimbabwe.

I formiddag kom det en mail fra biskopskontoret i Zimbabwe med beskjed om at Ragnhild Sand har fått innvilget hele tre års arbeidstillatelse. De andre kontorene i Akersbakken forstod raskt at noe fantastisk hadde skjedd da det brøt ut full jubel på misjonskontoret. Ragnhild Sand arbeider i disse dager på misjonskontoret, og sammen med misjonssekretær Tove Odland, Solfrid Johansen og Inger Olsen danset de ut i glassgården for å dele gleden med alle oss andre som raskt kom ut til dem.

Det ble gledestårer, omfavnelser, jubel og dans for å feire de gode nyhetene. I en gledesmail til misjonsvenner skriver Tove Odland:

Kjære alle,

Vi gråter, ler, danser, takker Gud og er i ekstase:  Ragnhild har fått arbeidstillatelse for 3 år!  Endelig!  Vi takker Gud og nå når trykket letter på oss, kommer virkelig tårene sammen med gleden og takknemligheten.

Takk for at dere har stått sammen med oss i forbønn og hjulpet oss i å holde ut!

Varm hilsen ToveRagnhild Sand til ZimbabweBiskop Øystein Olsen var en av de mange som ble med for å glede seg over at Ragnhild Sand endelig kan reise tilbake til Mutambara og Zimbabwe.NYESTE ARTIKLER
Bli med når STEG konferanse går digitalt 12.-13. mars 2021. Les mer
Bli fadder!
2019-09-26

NETTREDAKTØR

Karl Anders Ellingsen

© 2012 Metodistkirken i Norge.
All rights reserved.

Metodistkirkens logo - korset og flammen - er et internasjonalt registrert varemerke.

ORGANISASJONSNR. (HOVEDNR)

974 230 887

E-post: hovedkontoret@metodistkirken.no

Bankgiro: 8220.02.83747

METODISTKIRKENS HOVEDKONTOR

Post- og besøksadresse: St. Olavsgate 28, 0166 OSLO

Tel: 23 33 27 00

Powered by Cornerstone