En relevant, åpen og vital kirke, hvor mennesker finner tro og tilhørighet, og utrustes til tjeneste som Jesu etterfølgere

Forsiden>Audun Korsvold konstituert som direktør

Audun Korsvold konstituert som direktør

12.12.2016
Fredag kom det melding om at Audun Korsvold var konstituert som direktør for stiftelsen Betanien Bergen.
Audun Korsvold konstituert som direktør

I pressemeldingen står det:

 

Korsvold har bred ledererfaring og mange års erfaring som konsulent og leder i konsulentselskapet Agenda Kaupang. Han er siviløkonom fra NHH og har ledet en rekke strategi- og utviklingsprosjekter på helseområdet og andre områder. Korsvold har også vært direktør i Forbrukerrådet.
- Jeg går til oppgaven med ærefrykt, sier Korsvold, som hadde sin første arbeidsdag på Betanien tirsdag. Audun Korsvold konstituert som direktørAudun Korsvild Foto: Erik Ruud.
 
 - Før jeg tok jobben visste jeg at Betanien er en kvalitetsorientert virksomhet som setter brukernes interesser i høysetet. En slik ambisjon er viktig for meg, og den vil jeg bygge videre på. Det aller viktigste for Betanien er at befolkningen i Bergen og landsdelen er trygge på at de får gode tjenester, og at de møter medarbeidere med høy kompetanse, serviceinnstilling og en ektefølt omsorg, sier Korsvold.
 
- Mine første dager i jobben har vært svært stimulerende og bekreftet inntrykket jeg hadde på forhånd. Jeg har latt meg imponere over kompetansen og engasjementet til medarbeiderne, og viljen til å se fremover. De vanskeligheter Stiftelsen Betanien Bergen har hatt de senere årene ligger stort sett bak oss. Vi har fortsatt noen utfordringer på det økonomiske området, men legger nå frem for styret forslag til et budsjett i balanse. Ambisjonen for 2017 er å gi enda bedre tjenester, fullføre den økonomiske ryddeprosessen og videreutvikle en organisasjon som medarbeiderne gleder seg til å gå på jobb i, sier Korsvold.

 

 

Lignende artikler
I en pressemelding meldes det at Stiftelsen Betanien Bergen har ansatt en ny administrerende direktør. Les mer
​2. juni mottok musikkterapeut Eva Marie S. Toppe Linda Buettners praksispris for 2016 på vegne av Betanien rehabilitering og sykehjem for prosjektet Generasjonssang. Prisen, som består av en diplom og 10.000 kr, ble delt ut på SESAM-konferansen i Stavanger. Les mer

NETTREDAKTØR

Karl Anders Ellingsen

© 2012 Metodistkirken i Norge.
All rights reserved.

Metodistkirkens logo - korset og flammen - er et internasjonalt registrert varemerke.

ORGANISASJONSNR. (HOVEDNR)

974 230 887

E-post: hovedkontoret@metodistkirken.no

Bankgiro: 8220.02.83747

METODISTKIRKENS HOVEDKONTOR

Post- og besøksadresse: St. Olavsgate 28, 0166 OSLO

Tel: 23 33 27 00

Powered by Cornerstone