En relevant, åpen og vital kirke, hvor mennesker finner tro og tilhørighet, og utrustes til tjeneste som Jesu etterfølgere

Forsiden>Klart for en spennende uke i Oslo

Klart for en spennende uke i Oslo

12.05.2017
Med Connectional Table på besøk vil det være flere åpne arrangement i Centralkirken i Oslo.
Klart for en spennende uke i OsloNasjonalfest med metodister fra hele verden.

Menigheten skriver til oss:

Vi har foran oss en spennende, begivenhetsrik uke i Centralkirken.
Jeg vil derfor gjerne minne om – og anbefale – spesielt to arrangementer i uka som kommer.

Først 17. mai da vi inviterer til en flott, internasjonal nasjonalfest fra klokka 13.00 – 15.00. Da kommer 80 metodistledere fra hele verden, og de vil vi servere en god smakebit av norsk nasjonaldagsfeiring.
Mange av dere har tradisjoner og er opptatt på den tiden 17. mai, men vi håper at flest mulig har tid og lyst til å tilbringe et par timer i kirken sammen med våre gjester. Først skal vi spise spekemat, rømmegrøt, pølser og is – og så har vi satt sammen med veldig godt program til festen som Maia Blomhoff Holm leder.
Her blir det gode, tradisjonsrike innslag som bunadsparade, glimt av Norge på sitt beste, «Norge i rødt, hvitt og blått», og «Ja, vi elsker» – pluss Bånsull og Bruremarsj fra Lødingen. Thor Willy Ruud Hansen er dagens festtaler. Det blir prima sang og musikk ved Signatur, gitaristene Jonas B. Pettersen og Tormund Blikra, trompetisten Petter Egge og Kåre Øgreid - som vanlig ved flygelet. Det blir også konkurranser og annen moro – og eget opplegg for barn deler av festen.
Så kom til Centralkirken 17. mai etter barnetoget: Jeg tror ikke dere blir skuffet!

Klart for en spennende uke i Oslobiskop Tracy Smith Malone fra Ohio, USA
Søndag 21.mai blir også en spesiell dag. Også denne gudstjenesten blir preget av besøk av en stor kontingent av toppledere i Metodistkirken på verdensplan. En av dem, biskop Tracy Smith Malone fra Ohio i USA, er dagens gjestepredikant. Pastor Ola Westad tolker henne til norsk, og han leder gudstjenesten sammen med Maria Pedersen. AdHoc synger, Øyvind og Sveinung Bjorå spiller fiolin, og det blir musikk ved Kåre Øgreid og band. Denne søndagen er det også barnedåp. Og etterpå er det selvsagt kirkekafé!

Gode hilsener fra

Jan Arild (Holbek)

Centralkirken

 

 

Lignende artikler
Nasim, som er medlem av Metodistkirken på Lillestrøm, blir ikke trodd av UNE og står i fare for å bli kastet ut til Iran. Les mer

NETTREDAKTØR

Karl Anders Ellingsen

© 2012 Metodistkirken i Norge.
All rights reserved.

Metodistkirkens logo - korset og flammen - er et internasjonalt registrert varemerke.

ORGANISASJONSNR. (HOVEDNR)

974 230 887

E-post: hovedkontoret@metodistkirken.no

Bankgiro: 8220.02.83747

METODISTKIRKENS HOVEDKONTOR

Post- og besøksadresse: St. Olavsgate 28, 0166 OSLO

Tel: 23 33 27 00

Powered by Cornerstone