En relevant, åpen og vital kirke, hvor mennesker finner tro og tilhørighet, og utrustes til tjeneste som Jesu etterfølgere

Forsiden>Stort metodistkor fra USA med konsert på Grünerløkka i Oslo

Stort metodistkor fra USA med konsert på Grünerløkka i Oslo

23.05.2018
Stort metodistkor fra USA med konsert på Grünerløkka i Oslo

St. Luke's United Methodist Church Chancel Choir fra Indianapolis, Indiana USA vil holde en gratiskonsert med sakral sang og musikk i Metodistkirken på Grünerløkka i Oslo lørdag 26. mai kl. 16.00.

Dette koret er hovedkoret i en av de største metodistmenighetene i USA. De synger på gudstjenester og i en rekke konserter gjennom året. På denne turneen vil det være med 60 sangere.

Som en del av sin tjeneste støtter koret en rekke saker, blant annet Habitat for Humanity, Interfaith Hunger Initiative, the UM Global HIV/AIDS Fund, Nothing But Nets, Outreach Inc. og andre lokale matprogram og andre sosiale initiativer.

St. Luke’s Director of Music Ministry, Mark Squire, startet sin musikalske tjeneste i kirken som12 år gammel organist. Han har en utdannelse i Worship and Music ved St. Olaf College (Northfield, MN) hvor han sang og turnerte som solist og avdelingsleder i det kjente koret St. Olaf Choir.

Lignende artikler
Det skal gjennomføres en mulighetsstudie for utvikling av Metodistkirken på Grünerløkka med et A-team av fagfolk. Les mer

NETTREDAKTØR

Karl Anders Ellingsen

© 2012 Metodistkirken i Norge.
All rights reserved.

Metodistkirkens logo - korset og flammen - er et internasjonalt registrert varemerke.

ORGANISASJONSNR. (HOVEDNR)

974 230 887

E-post: hovedkontoret@metodistkirken.no

Bankgiro: 8220.02.83747

METODISTKIRKENS HOVEDKONTOR

Post- og besøksadresse: St. Olavsgate 28, 0166 OSLO

Tel: 23 33 27 00

Powered by Cornerstone