En relevant, åpen og vital kirke, hvor mennesker finner tro og tilhørighet, og utrustes til tjeneste som Jesu etterfølgere

Forsiden>Velkommen hjem Reidun!

Velkommen hjem Reidun!

Skrevet av: Karl Anders Ellingsen
23.03.2013
Fredag kveld kom Reidun Refsdal hjem etter 35 års tjeneste i India.
Velkommen hjem Reidun!Det var en stor gruppe som hadde møtt frem for å ønske Reidun Refsdal velkommen hjem.

Det ble en hjertelig og sterk hjemkomst for vår misjonær Reidun Refsdal på Gardermoen fredag kveld. En stor gruppe med familie og misjonsvenner var møtt frem for å hilse Reidun Refsdal velkommen hjem. Det ble gledesrop, store smil, klemmer, en liten tåre eller to, og ren gjennsynsglede. Reidun har tjent kirken og misjonen i India i 35 år. Nå har hun avsluttet tjenesten og kommet hjem for å bli.

 

Til Brobyggeren sier Reidun at velkomsten var overveldende, så koselig og helt uventet. Det var en rørt misjonær som gledet seg over alle som var kommet midt i påsketrafikken for å ta imot henne.

 

- Hvordan er det å være hjemme igjen? Velkommen hjem Reidun!Reidun Refsdal på Gardermoen

- Det er godt, men også en rar følelse. Det var rart å reise fra alle vennene mine i India. Det ble en tårevåt avskjed. Det er klart at jeg kommer til å savne mange, også hunden min Snoopy som måtte bli igjen i India.

Jeg tror det var den rette tiden for meg å reise nå. Alt arbeidet ble avsluttet eller overført på en ryddig og god måte. Vi hadde en fin avskjedsfest med de ansatte og vennene mine. Det føles godt nå, men det kommer nok til å komme tider hvor jeg vil savne India og vennene mine sterkt. Men det er vel bare naturlig, sa Reidun.

Så var det tid for en kopp kaffe og en prat med alle som var møtt frem, før det ble satt kurs mot leiligheten i Oslo og en god natts søvn etter en lang reise.

 

Velkommen hjem Reidun!

 

Du kan lese mer om Reidun i Brobyggeren. Se flere bilder på Facebook.

 

 

NETTREDAKTØR

Karl Anders Ellingsen

© 2012 Metodistkirken i Norge.
All rights reserved.

Metodistkirkens logo - korset og flammen - er et internasjonalt registrert varemerke.

ORGANISASJONSNR. (HOVEDNR)

974 230 887

E-post: hovedkontoret@metodistkirken.no

Bankgiro: 8220.02.83747

METODISTKIRKENS HOVEDKONTOR

Post- og besøksadresse: St. Olavsgate 28, 0166 OSLO

Tel: 23 33 27 00

Powered by Cornerstone