En relevant, åpen og vital kirke, hvor mennesker finner tro og tilhørighet, og utrustes til tjeneste som Jesu etterfølgere

Forsiden>- For et fantastisk misjonsmarked!

- For et fantastisk misjonsmarked!

12.08.2019
Misjonssekretær Øyvind Aske kan fortelle om en ny solid rekord for misjonsmarkedet på Sommerfesten.
- For et fantastisk misjonsmarked!Misjonsvenner fra menigheten vår i Porsgrunn var noen av de mange som stilte vel forberedt til misjonsmarkedet.

 

På Sommerfesten var det full aktivitet på lørdagen og misjonsmarkedet. Mange misjonsvenner fra flere menigheter hadde nedlagt et stort arbeide på forhånd. Det var mange flotte varer og handelen gikk livlig. Barna og ungdommene på leirene deltok aktivt på markedet og avholdt igjen misjonsløp. Her var det mange ulike deltakere, fra de atletiske til de mer humoristiske. Felles for dem alle var de mange sponsorene som de klarte å få med seg.

Det var en lørdag der den norske sommeren viste seg fra sin flotteste side, med sydenvarme og stekende sol på en blå himmel.

Misjonssekretær Øyvind Aske er spesielt takknemlig til menigheten vår på Hønefoss og Bjørnar Granum som skaffet elsykkelen til innkjøpspris. De ordnet også sponsorer og transport til Stavern. Det ble solgt 27 hefter med lodd på sykkelen. Det innbrakte alene 27.000 kroner.

Øyvind Aske forteller at det kom inn totalt 152.000 kroner til misjonsprosjektet. Fjorårets rekord på 135.000 kroner er dermed solid slått, og Aske ønsker å takke alle som har deltatt med forarbeid, innsats på markedet og alle som kjøpte lodd, varer og sponset misjonsløpet.

Årets misjonsprosjekt, er som i fjor,  fadderprogrammet i Sierra Leone, Liberia og Zimbabwe. Det gir barn skolepenger og skoleutstyr, slik at de kan få en utdannelse og være med og bygge samfunnet de er en del av.

- Dette er en solid investering i fremtiden for disse barna og landene deres, og kristen nestekjærlighet i praksis, sier Øyvind Aske begeistret. Jeg er svært glad for at misjonen får en så stor plass i Sommerfesten. Det gir mening og en ekstra dimensjon til festen. Jeg kjenner på mye takknemmelighet for å få være med i misjonsarbeidet som virkelig er et felles prosjekt for oss som metodister. Dette er noe vi står sammen om og som vi bærer i fellesskap.

Du kan bli fadder for et barn i Sierra Leone, Liberia og Zimbabwe gjennom Metodistkirken. Vi har gode lokale partnere som vi samarbeider med og svært gode resultater å vise til. Gå inn på Misjonsselskapet sin nettside for å lære mer og tegne deg som fadder. Det koster omtrent 9 kroner dagen for å gi et barn en utdannelse og en bedre fremtid.

 

NETTREDAKTØR

Karl Anders Ellingsen

© 2012 Metodistkirken i Norge.
All rights reserved.

Metodistkirkens logo - korset og flammen - er et internasjonalt registrert varemerke.

ORGANISASJONSNR. (HOVEDNR)

974 230 887

E-post: hovedkontoret@metodistkirken.no

Bankgiro: 8220.02.83747

METODISTKIRKENS HOVEDKONTOR

Post- og besøksadresse: St. Olavsgate 28, 0166 OSLO

Tel: 23 33 27 00

Powered by Cornerstone