En relevant, åpen og vital kirke, hvor mennesker finner tro og tilhørighet, og utrustes til tjeneste som Jesu etterfølgere

Forsiden>Myndighetene viderefører tiltakene mot koronavirus

Myndighetene viderefører tiltakene mot koronavirus

Myndighetene viderefører tiltakene mot koronavirus

«Vi må fortsette dugnaden for å slå ned smitten», sa statsminister Erna Solberg i sin pressekonferanse i ettermiddag, og bekreftet med det at tiltakene mot koronaviruset blir videreført til over påske.

Dette betyr at også vi som kirke må videreføre de tiltakene vi har innført. En konsekvens av dette vil være at vi i år ikke kan samles til gudstjenester i påsken.

Vi vil henvise til tilbudet som kirken tilbyr med daglige andakter på kirkens nettside og Facebook-side, og tilbudet om «Møtested på nett» på søndager og helligdager.

Vi vil også oppmuntre menighetene til selv å finne alternative måter å markere påsken på i sine lokale sammenhenger, og om nødvendig avklare disse med lokale myndigheter.

Ta kontakt hvis dere har spørsmål til denne informasjonen!
Johanna Lundereng, Knut Refsdal, Vidar Sten Bjerkseth

NYESTE ARTIKLER
Hva skjer på nett
2020-03-22
Det skjer mye på nettet som du kan følge i disse isolasjonstider. Oppdateres. Les mer

NETTREDAKTØR

Karl Anders Ellingsen

© 2012 Metodistkirken i Norge.
All rights reserved.

Metodistkirkens logo - korset og flammen - er et internasjonalt registrert varemerke.

ORGANISASJONSNR. (HOVEDNR)

E-post: hovedkontoret@metodistkirken.no