En relevant, åpen og vital kirke, hvor mennesker finner tro og tilhørighet, og utrustes til tjeneste som Jesu etterfølgere

Forsiden>Se søndagens felles misjonsgudstjeneste

Se søndagens felles misjonsgudstjeneste

05.02.2021
Se søndagens felles misjonsgudstjenesteGrønnsaksmarked i Liberia.

Søndag 7. februar er det misjonssøndag i Metodistkirken i Norge. Vi skulle vært samlet i kirkene våre og feiret fellesskapet mellom oss og samarbeidslandene våre. Menighetene vil trekke frem sitt samarbeid med landsbyen som de får være med i et partnerskap som gir ny kunnskap, mestringsopplevelser og et bedre liv med nytt fremtidshåp.

Det blir ikke mulig for de fleste av oss i år. Men misjonsselskapet har laget en flott samling på video som de inviterer oss alle til å være med på.

Så søndag 7. februar kl. 11.00 er det felles misjonsgudstjeneste på nett. Du finner linken her.

Velkommen til kirken!

NETTREDAKTØR

Karl Anders Ellingsen

© 2012 Metodistkirken i Norge.
All rights reserved.

Metodistkirkens logo - korset og flammen - er et internasjonalt registrert varemerke.

ORGANISASJONSNR. (HOVEDNR)

E-post: hovedkontoret@metodistkirken.no