En relevant, åpen og vital kirke, hvor mennesker finner tro og tilhørighet, og utrustes til tjeneste som Jesu etterfølgere

Forsiden>Digitale gudstjenester i påsken

26.03.2021
Digitale gudstjenester i påsken

Gjennom påsken vil det bli forskjellige sendinger på kirkens facebook-kanal. Nedenfor kan du se et oppsett av programmet som vil bli presentert.

Har du ingen facebook-profil? Det er ikke et problem, for kirkens facebook er åpen, og kan derfor følges av alle. Trykk deg inn på linken: Metodistkirken i Norge | Facebook og dersom den ønsker at du logger deg inn takker du bare nei til dette. De nyeste sendingene kommer opp øverst, så det kan være du må bla litt nedover på siden dersom du ikke ser sendingene akkurat når de blir sendt.

God påske.

NETTREDAKTØR

Karl Anders Ellingsen

© 2012 Metodistkirken i Norge.
All rights reserved.

Metodistkirkens logo - korset og flammen - er et internasjonalt registrert varemerke.

ORGANISASJONSNR. (HOVEDNR)

E-post: hovedkontoret@metodistkirken.no