En relevant, åpen og vital kirke, hvor mennesker finner tro og tilhørighet, og utrustes til tjeneste som Jesu etterfølgere

Forsiden>Årboken 2021 er offentlig

Årboken 2021 er offentlig

16.09.2021
Nå kan du kjøpe en fysisk utgave eller laste ned en digital her.
Årboken 2021 er offentligÅrboken 2021

Til Brobyggeren sier konferansens sekretær og årbokens redaktør Øyvind Helliesen at arbeidet med årboken har gått greit. En utfordring er at mange rapporter kommer sent før Årskonferansen (noe som forsinker sakspapir)- og at noen er veldig sene med å sende inn statistikker og adresseopplysninger, noe som også forsinker arbeidet. Alle adresselister og lignende bygger på de opplysningene som var kommet inn 7. september. Endringer som kommer etter denne dato vil bli oppdatert på nett, opplyser Helliesen.

Årboken inneholder sakspapirene og vedtakene fra Årskonferansen 2021, og en liste med menigheter og kontaktinfo. Du kan laste den ned HER, kjøpe den i menigheten din, eller bestille den direkte fra hovedkontoret.

Alle de årbøkene vi har digitalt tilgjengelig, finner du på denne siden.

NETTREDAKTØR

Karl Anders Ellingsen

© 2012 Metodistkirken i Norge.
All rights reserved.

Metodistkirkens logo - korset og flammen - er et internasjonalt registrert varemerke.

ORGANISASJONSNR. (HOVEDNR)

E-post: hovedkontoret@metodistkirken.no