En relevant, åpen og vital kirke, hvor mennesker finner tro og tilhørighet, og utrustes til tjeneste som Jesu etterfølgere

Forsiden>Forslagene til Årskonferansen er offentliggjort.

Forslagene til Årskonferansen er offentliggjort.

19.04.2022
Forslagene til Årskonferansen er offentliggjort.

På kirkens hjemmesider, under fanen «Ressurser» og «Årskonferansen 2022» kan du nå finne de innkommende forslagene til Årskonferansen. Du kan også klikke på linken her!

Hvert år arrangeres Årskonferansen, som er kirkens årsmøte. Her samles delegater fra alle menighetene våre, for å behandle rapporter, og gjøre viktige veivalg for kirken. I forkant av Årskonferansen har alle menigheter, grupper og enkeltmedlemmer mulighet for å sende inn forslag til saker man ønsker behandlet. Fristen for å sende inn forslag har nå gått ut, og de innkommende forslagene er offentliggjort. I tillegg til å bli behandlet på Årskonferansen, vil forslagene være tema i to webinarer i forkant av konferansen:

21. april kl 20.00-21.30

På dette webinaret vil de fire forslagene til årskonferansen bli presentert, etterfulgt av vurderinger fra biskopen og refleksjoner fra våre representanter i Sentralkonferansens råd om kirkens framtid.

Lenke til webinare

23. mai kl 20.00-21.30

På dette webinaret vil representanter fra noen utvalgte menighetsråd dele sine refleksjoner om forslagene, etterfulgt av samtale.

Lenke til webinaret

NETTREDAKTØR

Karl Anders Ellingsen

© 2012 Metodistkirken i Norge.
All rights reserved.

Metodistkirkens logo - korset og flammen - er et internasjonalt registrert varemerke.

ORGANISASJONSNR. (HOVEDNR)

E-post: hovedkontoret@metodistkirken.no