En relevant, åpen og vital kirke, hvor mennesker finner tro og tilhørighet, og utrustes til tjeneste som Jesu etterfølgere

Forsiden>Se webinar om Metodistkirken i England

Se webinar om Metodistkirken i England

02.06.2022
President Sonia Hicks for Metodistkirken i England deler erfaringer som de har hatt med samtalene om menneskelig seksualitet.
Se webinar om Metodistkirken i England

På et webinar under det digitale personalmøtet til de ordinerte sist tirsdag, delte presidenten (tilsvarer nesten vårt biskopsverv) erfaringer fra deres behandling og diskusjonene om emnet menneskelig seksualitet. Det ble også tid til noen spørsmål. Du kan nå se dette webinaret her.

Her er en link til hva Metodistkirken i England mener nå.

Du kan lese mer om hva Metodistkirken i England stod for før her.

Lignende artikler
Angrepet i Oslo
2022-06-25
Metodistkirkens ledelse har sendt ut følgende kommentar om hendelsene i Oslo i natt: Les mer

NETTREDAKTØR

Karl Anders Ellingsen

© 2012 Metodistkirken i Norge.
All rights reserved.

Metodistkirkens logo - korset og flammen - er et internasjonalt registrert varemerke.

ORGANISASJONSNR. (HOVEDNR)

E-post: hovedkontoret@metodistkirken.no